Binnen het loopbaanvak ben ik pionier in het combineren van de vakgebieden loopbaancoaching en marketing: Jobmarketing. Het is een beproefde en succesvolle methode. Het gebruik van LinkedIn is daarvan een vanzelfsprekend en integraal onderdeel. Mijn stijl is direct, resultaatgericht, enthousiast en compassievol. Op die manier heb ik al honderden kandidaten gecoacht. Ik ben gecertificeerd loopbaanprofessional bij het Noloc (2007) en CMI (2008).

Jobmarketing: hét instrument voor werkveroveraars
De loopbaancoaching-technieken uit mijn methode Jobmarketing 3.0 zijn succesvol voor netwerkende (mede)werkers en werkveroveraars. Grote organisaties als ABN AMRO, ACHMEA, Philips, UWV, gemeenten en ministeries, duizenden loopbaanprofessionals en honderdduizenden werkveroveraars zetten deze technieken nu in. Neem deel aan een masterclass, volg een training, lees mijn boeken en deel mijn informatie. Volg de tips op en je zult zien dat het werkt.

Jezelf profileren met je cv en netwerken binnen je vak –  persoonlijk en op sociale media, zoals LinkedIn – is cruciaal. Voor nu en de rest van je werkleven. Ik help je er graag bij. En met succes.

  • 100.000+ boeken verkocht
  • 12.000 lezers via de bibliotheek
  • 32.000 Masterclasses deelnemers
  • 5.100 loopbaanprofessionals getraind
Data komende trainingen en events

Jobmarketing 3.0

Masterclasses & spreker