“Aaltje Vincent is als een bruistablet in een glas water. Haar kracht zit in haar vaste overtuiging dat ieder mens talent heeft. Zij beheerst de kunst dit talent bloot te leggen om het vervolgens te ‘vermarkten’. Door haar praktische instelling kan zij mensen die in hun werk vastlopen écht helpen. Dat doet ze met onweerstaanbare passie en vastberaden ijver. Heel knap. Zo goed zelfs, dat ze een enorme schare bewonderaars heeft – waaronder mij – die met haar hulp in een droombaan terechtkomt.”

Deze aanbeveling van Frank Blaauboer uit 2009 kenmerkt mijn stijl. Op mijn 27ste doorliep ik zelf een outplacementtraject, nadat ik niet op mijn plek was bij de grote organisaties waarin ik werkte (Ahold, Etos en bij voorheen Van Nelle). Sindsdien ben ik werkzaam in het loopbaanvak en weet ik dat ik floreer als pionier in (door)startende organisaties. Sinds 2007 onderneem ik vanuit Aaltje Vincent & Company als loopbaanprofessional, trainer, spreker en auteur. Ik ben de grondlegger van de Jobmarketingmethode (2007), van het boek Solliciteren via LinkedIn (Aaltje Vincent, 2009) en van Candidate Experience 3.0 (2018).

Mijn opleidingsachtergrond is HEAO Communicatie en NIMA-B. Daarnaast heb ik diverse opleidingen op het gebied van veranderingsprocessen gevolgd, zoals: Visions, InnerLinks/Findhorn-UK, Healing, de Alites leergang Loopbaan-ontwikkeling en diverse recruitment-via-social-mediatrainingen van Jacco Valkenburg. In 2016 rondde ik de academische leergang ‘Strategisch Ondernemen met Arbeid’ bij AOG Management Opleidingen met veel plezier af. Ik ben lid van Noloc sinds 2007, gecertificeerd bij het CMI sinds 2008, lid van Recruiters United sinds 2009,van het NVP sinds 2018 en het meest recent van Dé Recruiterscode Commissie, sinds 2019. Ik ben er trots op dat ik al sinds 2012 officieel LinkedIn ambassadeur ben.

Onderdeel van mijn dagelijks werk is het in contact staan met HR en recruitment van organisaties, bedrijven en uitzend- en werving & selectiebureaus. Wij sparren samen over methodes van selecteren, de technologische ontwikkelingen daarbinnen en de onderzoeken daarnaar. Naast spreker ben ik ook fervent bezoeker van congressen in loopbaancoaching, HR en recruitment. Zo verzeker ik mijzelf ervan dat mijn kennis altijd up-to-date is.

Ik deel mijn expertise eveneens in visuals, video’s LinkedIn LIVE-uitzendingen, checklists, blogs, columns en artikelen in vakbladen, landelijke pers, radio, tv en via social media. Je vindt al deze items op deze site onder ‘Inspiratie’. Je kunt hier zoeken op categorie en trefwoord.

Certificering Aaltje Vincent
Certificering Aaltje Vincent
Certificering Aaltje Vincent
Certificering Aaltje Vincent
Certificering Aaltje Vincent
Certificering Aaltje Vincent
Certificering Aaltje Vincent

Wil jij ook een aanbeveling schrijven of een review op Springest achterlaten?

Review op Springest
Springest logo 9.5