Neem contact op

Ik ben het snelst bereikbaar via telefoon. Als ik zelf niet kan opnemen, omdat ik coach of train, tref je receptionist Erna Hegeman. Zij informeert je over mijn bereikbaarheid én mailt mij dat je hebt gebeld met je bericht en telefoonnummer, zodat ik je snel terug kan bellen. Mij sms’en of whatsappen kan ook, evenals een DM sturen op LinkedIn. Ben je een loopbaan-, HR- of recruitmentprofessional? Boek dan een afspraak in met mij via mijn persoonlijk assistente Lonneke op secretariaat@aaltjevincent.nl

Indien nodig kan Erna je ook doorverbinden met mijn VA en rechterhand, Lonneke ten Hove. Je kunt Lonneke ook direct mailen met een vraag via secretariaat@aaltjevincent.nl.

Telefonisch spreekuur
Goed om te weten: iedere maandag tussen 09.00 en 10.00 uur, ben ik telefonisch (06-30446827) bereikbaar om al je vragen te beantwoorden. Je krijgt mij persoonlijk aan de lijn en ik sta je graag te woord. Mocht ik in gesprek zijn, dan bel ik je later terug.

Ik spreek je graag!

Adres & bereikbaarheid
Ik ben werkzaam door heel Nederland en vanuit mijn werkstudio, zowel offline als online. Het adres van mijn werkstudio is Duinvoetstraat 47, 1361 BC Almere-Duin.

Kom je met de auto?
Mijn adres is nabij afslag 2 van de A6 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid om de hoek of in de parkeergarage ‘Duinhal’, adres: Verlengde Duinvalleiweg 193.

Kom je met het openbaar vervoer?
Station Almere-Poort ligt op 12 minuten loopafstand. Verlaat het station aan de kant van spoor 1. Je ziet aan de overkant van het plein een voetpad (het Zilveren Medaillepad) dat in de verte onder een weg doorloopt; neem dit Zilveren Medaillepad. Aan het einde loop je het pad rechts omhoog. Je neemt de eerste weg links (Duinbosstraat). Aan het einde van de Duinbosstraat ga je weer links naar de Benedenduinstraat. Aan het einde van de Benedenduinstraat ga je rechtsaf een schelpenpad in, bij de Y-splitsen links aanhouden. Je komt dan op de Duinvoetstraat. Loop het duin rechtdoor omhoog en je ziet nummer 47 links.
Download hier je uitgebreide routebeschrijving.

Aaltje Vincent & Company
Duinvoetstraat 47
1361 BC Almere-Duin
Bekijk op Google Maps

KvK: 39100382
BTW nr.: NL001221707B48
E-mail: info@aaltjevincent.nl
Telefoon: 06-30446827

Algemene voorwaarden

Contactformulier