Gijs Copic maakte een fantastische visual over ‘Onorthodox en succesvol nieuwe collega’s werven’. Hij deed dit naar aanleiding van deze bijzondere én inspirerende middag in september 2023. Heb je interesse in deze praatplaat? Verstuur je aanvraag per mail en je ontvangt ‘m in je mailbox. Gratis en zonder dat we je in onze maillijst opnemen. Gewoon omdat we ook jou willen inspireren!

Een zoektocht naar nieuwe collega’s op een onalledaagse manier die succesvol is. Dat thema staat centraal tijdens een exclusief event voor directies HR, Recruitment en Talent Acquisition. 

Potentieel nieuwe collega’s wil je een ultieme candidate experience bieden. Elke dag weer. Omdat je als organisatie kandidaten wilt die écht bewust voor jou kiezen. 

Omdat je wilt dat jouw kostbare employer brand iedere keer opnieuw een positieve boost krijgt; van iedere nieuwe collega, iedere kandidaat en van álle sollicitanten. Dat is niet alleen wat je wilt, maar ook waarvoor je verantwoordelijkheid bent als directeur HR, Recruitment en Talent Acquisition. Misschien kun je je dat maar moeilijk voorstellen, maar het kan écht. 

Je ontdekt het zelf op ons exclusieve event voor directies HR, Recruitment en Talent Acquisition. Een uniek event, waar 6 inspirerende en vooraanstaande sprekers hun cases met de meeste impact delen in een interactief programma. 

Onze eersteklas sprekers delen hun cases en meest waardevolle en concrete inzichten. Inspiratie waarmee jij en je team de volgende dag meteen aan de slag kan, zodat ook jullie organisatie tastbare resultaten gaat boeken. 

De sprekers die delen over hun onorthodoxe & succesvolle aanpak: 

Rijkswaterstaat
  • Sjoerd Burger over de Let’s Link wervingscampagne
’s Heeren Loo
  • Andrea Nagel over werven zonder cv en motivatiebrief
Penitentiaire Inrichtingen
  • Edwin Klomp over streng beveiligd en open huis
Schiphol
  • Natasja Freijer over snel meer dan 1.200 beveiligers werven
Reinier de Graaf ziekenhuis
  • Michelle Bossers over het afgewezen-sollicitanten-spreekuur
Rijk Zwaan
  • Emilie ten Bokkel Huinink over het ‘Ontmoetbijt’: eerst elkaar ontmoeten

Laat je inspireren door de cases van deze werkgevers en ontdek hoe zij met hun onorthodoxe aanpak een ultieme candidate experience creëren. Met als succes: meer en betere kandidaten dan ooit en een fantastische boost voor hun waardevolle employer brand: niet eenmalig, maar continu. 

Er is volop beweging in het programma. Met prikkelende presentaties en boeiende discussies die je uitdagen om buiten je comfortzone te treden. Je gaat gegarandeerd met praktische handvatten naar huis. Zodat je de volgende dag je eerste acties al kunt ondernemen binnen jouw organisatie. 

Wij geloven in de kracht van verbinding en willen je de gelegenheid bieden om te netwerken met gelijkgestemde professionals. Tijdens het event is er volop ruimte voor uitwisseling van ideeën en het opbouwen van waardevolle contacten. We willen iedereen deze unieke kans bieden om te leren van anderen en te bouwen aan je netwerk. 

Deelname

Met elkaar maken Rijkswaterstaat, alle sprekers en Aaltje Vincent dit event mogelijk. Deelname is daarom zonder kosten en op basis van exclusieve uitnodiging.

Geen uitnodiging ontvangen en wel interesse? Stuur dan een e-mail naar Aaltje Vincent.

Het event vindt plaats bij Rijkswaterstaat in Utrecht op donderdag 21 september van 12:00 tot 18:00 uur.