Alle sessies

Solliciteren via LinkedIn voor Loopbaanprofessionals

LinkedIn is meer dan ooit onmisbaar in het solliciteren. En dat vraagt van jou als loopbaancoach dat je je cliënten daarop voorbereidt én dat je weet hoe dat werkt. Omdat ik volop vragen krijg over alle details van LinkedIn en over de finesses van het solliciteren via LinkedIn, organiseer ik deze training speciaal voor loopbaanprofessionals. Ik leer je graag álles over LinkedIn!

Tijdens deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Recruitment via LinkedIn: waar letten recruiters op en hoe zoeken zij?
  • LinkedIn-profiel: waaraan moet een tiptop LinkedIn-profiel voldoen?
  • Netwerken anno 2024: hoe bouw je een waardevol netwerk op? Met tips voor o.a. LinkedIn posts.
  • En nog veel meer zoals het vinden van content, het gebruik van zoekwoorden, je targetlist, vacatures vinden en de handigheidjes van de LinkedIn-app.

Na deze training ben je als loopbaanprofessional helemaal op de hoogte als het gaat om je kennis van het gevorderd solliciteren via LinkedIn en kun je je cliënten hierin met vertrouwen begeleiden. We gaan aan de slag met het meest recente materiaal van mij (checklists, blogs, etc.) en de boeken ‘Solliciteren naar werkgeluk (1e druk, oktober 2022) en ‘Solliciteren via LinkedIn’, de actuele en complete gloednieuwe 18e druk van februari 2021.

De eerstvolgende training ‘Solliciteren via LinkedIn voor Loopbaanprofessionals’ staat gepland op vrijdag 13 december 2024 (inclusief netwerklunch), live op locatie in mijn werkstudio in Almere. Hiervoor kun je je nu inschrijven.

Het tarief van deze training bedraagt 350 euro exclusief 21% btw.

Direct verbonden aan deze training is live cv-coachingstraining die gepland staat op vrijdag 15 november 2024. Neem je aan beide trainingen deel, dan ontvang je 5% korting!

Wil je meer informatie?
Download de complete brochure voor gedetailleerde informatie. Ben je een loopbaanprofessional? Boek dan een afspraak in: koffie met Aaltje.
Ik spreek je graag!

Wil jij ook een aanbeveling schrijven of een review op Springest achterlaten?

Review op Springest
Springest logo 9.5
Meld je aan voor Solliciteren via LinkedIn voor Loopbaanprofessionals
Schrijf een aanbeveling voor Solliciteren via LinkedIn voor Loopbaanprofessionals
Uw gegevens
Uw aanbeveling

Bedankt voor uw aanbeveling!