Alle sessies

Outplacement

Soms kan het niet anders. Dan moeten werkgever en werknemer afscheid van elkaar nemen. Hoe vervelend dat ook kan zijn, vaak biedt een outplacementtraject talloze nieuwe kansen voor degene die afscheid neemt. Het doel van outplacement is altijd tot een afscheid te komen zonder verliezers.

Als loopbaancoach en jobmarketeer kan ik je uitstekend helpen bij het naar boven halen van je sterkste eigenschappen, het vaststellen van je valkuilen en je allergieën. Samen bouwen we een sterk cv. Omdat het vinden van werk dat op je lijf geschreven is, vandaag de dag een geheel andere aanpak vergt dan vroeger, weet ik dat een goede begeleiding op dit punt wonderen doet. Het vraagt zelfkennis om te weten welke volgende stap voor jou het beste is. Maar het vraagt ook durf en ondernemerschap van jou om op potentiële werkgevers af te stappen. Ik vraag dus ook commitment van jou!

Solliciteren is hard werken. Solliciteren is een ongewone baan. Intensief en onzeker. Van je achtergrond, leeftijd of de lengte van je laatste dienstverband zal ik niet versteld staan. Ik heb ervaring met talloze mensen met uiteenlopende verhalen en zeer verschillende ervaringen. En ik ben ervan overtuigd dat ik ook van jouw outplacement een succes kan maken.

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ben je een loopbaanprofessional? Boek dan een afspraak in: koffie met Aaltje. Ik spreek je graag hierover!

>> Lees meer over het traject in de uitgebreide brochure

“Ik kan dit van harte aanbevelen: leren van Aaltje Vincent. Met haar hulp heb ik een nieuwe baan gezocht en gevonden. Een traject met wezenlijke vragen, gericht huiswerk en veel hands-on tips. Vooral de CV-sessie was een geweldige ervaring: hoe Aaltje scherp en fris al mijn werkervaring op een blanco vel schreef en ik met een superstrak CV weer naar huis ging.” Nelleke Weltevreden
“Aaltje is an excellent career advisor. I recommend her to anyone who is considering or starting a career change and needs help in formulating his or her professional skills and ambitions effectively. She is very talented in clarifying and formulating your qualifications by relating to your work experiences and the goals you have set in life.” Fleur van Haren
“Champagne! Nieuwe job gevonden!
Veel dank aan Aaltje Vincent voor de geweldige steun en stimulans gedurende de afgelopen periode. Ik kan iedereen die werkt zoekt aanraden om een goede coach te zoeken. In mijn geval heeft dit zeker bijgedragen bij het vinden van deze prachtige rol. ”
Rob Westerdijk, General Manager bij Simovision
“Een collega schreef me laatst dat Aaltje goud waard is. Daar ben ik het helemaal mee eens. Mede dankzij haar vele goeie LinkedIn- en sollicitatietips ben ik snel weer aan nieuw werk gekomen.

Eén advies heb ik zeer ter harte genomen: investeer 20 uur per week in je zoektocht naar een andere baan, via je contacten, LinkedIn, etc. Wacht daar niet mee tot je de bons krijgt. Dat betekende dat ik er bijna elke vrije minuut mee bezig was, maar het werkte wel. Daar ben ik Aaltje erg dankbaar voor.

Ik kan haar workshops en boeken dus warm aanbevelen.”
Jolan Douwes, loopbaanadviseur en journalist
“[...] ook kijkt ze actief mee naar werk en daaruit komen verrassende voorbeelden naar voren. Uiteindelijk heb ik mijn droomopdracht gekregen [...]. Ik raad dan ook iedereen een cv-sessie bij Aaltje aan en mocht er ruimte zijn voor een vervolgtraject, dan ook zeker bij Aaltje.” Diana Garsen, Manager a.i. bij Gemeente Amsterdam

Wil jij ook een aanbeveling schrijven of een review op Springest achterlaten?

Review op Springest
Springest logo 9.5
Meld je aan voor Outplacement
Schrijf een aanbeveling voor Outplacement
Uw gegevens
Uw aanbeveling

Bedankt voor uw aanbeveling!