Alle sessies

Individuele sollicitatiegesprekscoaching

Tijdens je sollicitatiegesprek wil je ervoor zorgen dat de werkgever na afloop denkt: ‘Daar willen we mee verder!’ Hoe krijg je dat voor elkaar? In de intensieve, individuele sollicitatiegesprekscoaching van 1 dagdeel werken we samen aan jouw gespreks- en presentatievaardigheden om succesvol jouw sollicitatiegesprek te kunnen voeren. 

Je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Dan kunnen zich twee situaties aandienen.

  1. Of je wilt goed voorbereid je allereerste sollicitatiegesprek ingaan.
  2. Of je wordt keer op keer net niet de nieuwe collega en je wilt nu echt degene zijn op wie de keuze valt.

Dit bespreken we vooraf tijdens het telefonische intakegesprek en natuurlijk speel ik daarop in tijdens mijn coaching. In beide situaties biedt mijn sollicitatiegesprekscoaching je de hulp die je nodig hebt.

Na de sollicitatiegesprekscoaching:

  • Ben je je bewust geworden van al je werkervaring en je vele onbewuste bekwaamheden. Wow!
  • Heb je een groot zelfvertrouwen om het sollicitatiegesprek te gaan voeren, inclusief je STARR-voorbeelden, loopbaanstappen en de vragen die je zelf stelt.
  • Heb je hands-on advies over je eerste indruk dat je direct kunt toepassen.
  • Ontvang je naar eigen keus twee van mijn vier actuele boeken.

Vervolgens kun je mij nog contacten tot een dag voor je eerstvolgende sollicitatiegesprek. Ik oefen en finetune met je waar nodig. Geef wel tijdig aan (binnen twee werkdagen voorafgaand aan je gesprek) dat je nog wilt oefenen, zodat ik het op tijd in kan plannen.

Je bent met deze sollicitatiegesprekscoaching optimaal toegerust voor je sollicitatiegesprek. En reken maar dat je deze kennis ook gemakkelijk kunt toepassen in je netwerkgesprekken.

Ik maak niet anders mee dan dat cliënten bij vertrek zeggen: “Wow, dít is waar ik voor sta in mijn vak! Erg blij met deze sessie!”

In het telefonische intakegesprek met jou verken ik graag of je arbeidsmarktklaar bent. Ik spreek je graag hierover! >> Lees meer over deze investering in de uitgebreide brochure.

Wil jij ook een aanbeveling schrijven of een review op Springest achterlaten?

Review op Springest
Springest logo 9.5
Meld je aan voor Individuele sollicitatiegesprekscoaching
Schrijf een aanbeveling voor Individuele sollicitatiegesprekscoaching
Uw gegevens
Uw aanbeveling

Bedankt voor uw aanbeveling!