Alle sessies

Individuele cv- & LinkedIn-coaching

Aaltje Vincent

Het cv moet er in één oogopslag toe leiden dat de selecteur ‘getriggerd’ wordt om de sollicitant te willen zien en spreken. Hoe krijg je dat voor elkaar? In de intensieve, individuele cv- en LinkedIn-coachingsessie van 1 dagdeel werken we samen hard en intensief aan jouw cv waarmee jij oproept: “Die wil ik spreken!”.

Vraag aan een selecteur: “Hoe leest u cv’s?”

Antwoord:  “In eerste instantie in luttele seconden.”

Selecteurs zijn geneigd om in één oogopslag een eerste indruk over jou te vormen. Het cv moet ertoe leiden dat de selecteur ‘getriggerd’ wordt om jou te willen zien en spreken. Als loopbaanprofessional heb ik duizenden cv’s gezien die cliënten zelf gemaakt hebben. Mijn ervaring is dat, als zij zelf hun eigen cv maken, zij nog niet voor 30% uit de verf komen.  

Het uitgangspunt van de individuele cv- en LinkedIncoaching is dat je arbeidsmarktklaar bent. Dat betekent dat je weet wat je wilt op de arbeidsmarkt, dat dit realistisch is en dat je dit ook ‘draagt’. Wij bouwen samen aan jouw cv. Jij vertelt waarop het cv gericht is en ik begeleid je hands-on om dit professioneel op papier te zetten en tevens om de woorden te vinden die het cv volledig ondersteunen. Het eindresultaat is een cv dat gericht is op het werk dat je wilt gaan doen!

In het telefonische intakegesprek met jou verken ik graag samen met jou of je arbeidsmarktklaar bent. Ik spreek je graag hierover! >> Lees meer over deze investering in de uitgebreide brochure

Deze sessie geef ik – indien gewenst – ook in het Engels. Download our English brochure to learn more about this session. 

Goed om te weten in verband met het Coronavirus!
Alle 1-op-1 afspraken kan ik zowel LIVE als online (via Zoom of Skype) doen, omdat ik in mijn zeer ruime werkstudio aan huis zowel bij de ontvangst, de koffie als het gesprek ruim 2 meter afstand kan houden. 

Om je te laten zien wat een verschil cv-coaching kan maken, bied ik je hier vier voorbeeldcv’s aan uit mijn cv-coachingspraktijk. Je ziet de cv’s van vóór en na de coaching. Wellicht inspireert dit jou om ook echt werk van je cv te laten maken.

“Ik was er nooit heel bewust mee bezig, de presentatie in mijn cv. Ik wist wat ik kon, waarom zouden organisaties mij niet aannemen? Maar zelfs als communicatieprofessional had ik een blinde vlek. Ik ontdekte dat ik me in mijn cv niet presenteerde als ik ben. Mijn talent kwam op papier niet naar boven. Toen ik deze zomer besloot mijn leven als interim communicatieprofessional weer leven in te blazen, wist ik dat ik daar een nieuw cv voor nodig had. Dus besloot ik de hulp in te roepen van Aaltje Vincent. Zij maakte mijn cv, door met me in gesprek te gaan en naar boven te halen wat mijn unieke talent is en hoe ik dat op de beste manier kon presenteren. Passend bij de huidige arbeidsmarkt. Nog steeds ben ik overdonderd als ik naar mijn nieuwe cv kijk. Ik heb mijn LinkedInprofiel aangepast en binnen een paar weken had ik een nieuwe klus als interim communicatieadviseur bij de Gemeente Soest. Hoe mooi kunnen dingen lopen!

Dus Aaltje Vincent dank voor je geweldige werk en Ronald Van Den Hoff, dank voor de tip ;-)”
Irene van Gent, freelance allround on- en offline communicatieprofessional
“Aaltje is an excellent career advisor. I recommend her to anyone who is considering or starting a career change and needs help in formulating his or her professional skills and ambitions effectively. She is very talented in clarifying and formulating your qualifications by relating to your work experiences and the goals you have set in life.” Fleur van Haren
“Een collega schreef me laatst dat Aaltje goud waard is. Daar ben ik het helemaal mee eens. Mede dankzij haar vele goeie LinkedIn- en sollicitatietips ben ik snel weer aan nieuw werk gekomen.

Eén advies heb ik zeer ter harte genomen: investeer 20 uur per week in je zoektocht naar een andere baan, via je contacten, LinkedIn, etc. Wacht daar niet mee tot je de bons krijgt. Dat betekende dat ik er bijna elke vrije minuut mee bezig was, maar het werkte wel. Daar ben ik Aaltje erg dankbaar voor.

Ik kan haar workshops en boeken dus warm aanbevelen.”
Jolan Douwes, loopbaanadviseur en journalist
“De kracht van de "Aaltje Vincent methode" van Jobmarketing is de duidelijkheid en ééndimensionaliteit ervan. Ik ben ervan overtuigd, dat als je haar richtlijnen volgt, je het snelst de leukste baan in de buurt vindt die ook nog goed betaalt. Het is hard werken geblazen en je moet kunnen incasseren, maar dan heb je ook wat!” Josje Groenendaal, loopbaanadviseur
“Her knowledge of the Dutch labour market and her experience as a jobmarketeer mean that she is able to coach as well design a CV that gets results. [...] Her approach is result driven and as a client - I found this very important.” Tina Jackson, Senior Training Leader at Johnson & Johnson
“[...] ook kijkt ze actief mee naar werk en daaruit komen verrassende voorbeelden naar voren. Uiteindelijk heb ik mijn droomopdracht gekregen [...]. Ik raad dan ook iedereen een cv-sessie bij Aaltje aan en mocht er ruimte zijn voor een vervolgtraject, dan ook zeker bij Aaltje.” Diana Garsen, Manager a.i. bij Gemeente Amsterdam

Wil jij ook een aanbeveling schrijven of een review op Springest achterlaten?

Review op Springest
Springest logo 9.5
Meld je aan voor Individuele cv- & LinkedIn-coaching
Schrijf een aanbeveling voor Individuele cv- & LinkedIn-coaching
Uw gegevens
Uw aanbeveling

Bedankt voor uw aanbeveling!