Super kandidaat gericht recruiten! Het kan! Candidate Experience 3.0: hét instrument voor selecteurs

Want wat willen sollicitanten écht in het solliciteren? Dát is Candidate Experience 3.0: werven vanuit het perspectief van de sollicitant. Het is de vertaling van mijn decennialang werken met tienduizenden sollicitanten naar succesvoller, kandidaatgericht recruiten. Deze nieuwe impuls in het bruggen slaan tussen selecteurs en sollicitanten, vind ik geweldig!

Meest populaire trainingen binnen Candidate Experience:

Training Candidate Experience 3.0: Een training van drie dagdelen met impact, speciaal voor Recruitment & HR. Na deze training kun je aan alle knoppen draaien om jullie sollicitatieproces zó te optimaliseren dat je super kandidaatgericht bent en de állerbeste kandidaten aantrekt.

Incompany Strategietraject: Wil je samen met je collega’s intensief stilstaan bij Candidate Experience 3.0; het perspectief van de sollicitant? En willen jullie snel vervolgstappen zetten waarbij ik jullie intern begeleid? Deze Candidate Experience 3.0 Strategiesessie start met een in-company dagdeel en wordt aangevuld met consultancy. Niet alleen weet je dus na een intensief dagdeel exact wat jullie te doen staat om meer en betere sollicitanten aan te trekken, ik ondersteun jullie ook in de praktijk met de implementatie ervan.

Jobmarketing: hét instrument voor werkveroveraars

De loopbaancoaching-technieken uit mijn methode Jobmarketing 3.0 zijn succesvol voor netwerkende (mede)werkers en werkveroveraars. Grote organisaties als ABN AMRO, ACHMEA, Philips, UWV, gemeenten en ministeries, duizenden loopbaanprofessionals en honderdduizenden werkveroveraars zetten deze technieken nu in.

Meest populaire trainingen binnen Jobmarketing zijn:

Advanced Jobmarketing 3.0: Tijdens deze uitgebreide 4-daagse Advanced Jobmarketing 3.0 Training voor Loopbaanprofessionals maak je kennis met de actuele ontwikkelingen van jobmarketing. En je leert hoe je werkzoekenden moet begeleiden op basis van deze kennis. Je doet veel praktijkervaring op. Een must voor iedereen die werkzoekenden intensief begeleidt naar nieuw werk.

Solliciteren via LinkedIn voor Loopbaanprofessionals: LinkedIn is meer dan ooit onmisbaar in het solliciteren. En dat vraagt van jou als loopbaancoach dat je je cliënten daarop voorbereidt én dat je weet hoe dat werkt. Omdat ik volop vragen krijg over alle details van LinkedIn en over de finesses van het solliciteren via LinkedIn, organiseer ik deze online training speciaal voor loopbaanprofessionals. Ik leer je graag álles over LinkedIn!

LIVE cv-coachingstraining voor Loopbaanprofessionals: Coach je cliënt naar een cv dat werkt. Met deze LIVE cv-coachingstraining kun je samen met jouw cliënten cv’s schrijven die oproepen: ‘Die wil ik spreken!’. Ook met hun LinkedIn-profiel. Omdat de werkgever in luttele seconden dé oplossing ziet voor zijn probleem.

Individuele LinkedIn en cv-coaching: Het cv moet er in één oogopslag toe leiden dat de selecteur ‘getriggerd’ wordt om de sollicitant te willen zien en spreken. Hoe krijg je dat voor elkaar? In de intensieve, individuele cv- en LinkedIn-coachingsessie van 1 dagdeel werken we samen hard en intensief aan jouw cv waarmee jij oproept: “Die wil ik spreken!”.

Individuele sollicitatiegesprekscoaching: Tijdens je sollicitatiegesprek wil je ervoor zorgen dat de werkgever na afloop denkt: ‘Daar willen we mee verder!’ Hoe krijg je dat voor elkaar? In de intensieve, individuele sollicitatiegesprekscoaching van 1 dagdeel werken we samen aan jouw gespreks- en presentatievaardigheden om succesvol jouw sollicitatiegesprek te kunnen voeren.

Outplacement: Soms kan het niet anders. Dan moeten werkgever en werknemer afscheid van elkaar nemen. Hoe vervelend dat ook kan zijn, vaak biedt een outplacementtraject talloze nieuwe kansen voor degene die afscheid neemt. Het doel van outplacement is altijd tot een afscheid te komen zonder verliezers.

Inspiratie

Mijn kennis deel ik dagelijks met werkveroveraars, loopbaanprofessionals, selecteurs, HR-adviseurs, bureau- en corporate recruiters en vacaturehouders via mijn visuals, video’s, LinkedIn Live uitzendingen, checklists, blogs, columns en artikelen in het vakblad en via social media, de landelijke pers en op radio en tv.

Laat je hier inspireren!