Jobmarketing: hét instrument voor werkveroveraars

De loopbaancoaching-technieken uit mijn methode Jobmarketing 3.0 zijn succesvol voor netwerkende (mede)werkers en werkveroveraars. Grote organisaties als ABN AMRO, ACHMEA, Philips, UWV, gemeenten en ministeries, duizenden loopbaanprofessionals en honderdduizenden werkveroveraars zetten deze technieken nu in.

Meest populaire trainingen binnen Jobmarketing 3.0 zijn:

Super kandidaat gericht recruiten! Het kan! Candidate Experience 3.0: hét instrument voor selecteurs

Want wat willen sollicitanten écht in het solliciteren? Dát is Candidate Experience 3.0: werven vanuit het perspectief van de sollicitant. Het is de vertaling van mijn decennialang werken met tienduizenden sollicitanten naar succesvoller, kandidaatgericht recruiten. Deze nieuwe impuls in het bruggen slaan tussen selecteurs en sollicitanten, vind ik geweldig!

Meest populaire trainingen binnen Candidate Experience 3.0:

Wil je weten hoe anderen het ervaren hebben om met mij te werken? Lees hun aanbevelingen op mijn LinkedIn.

Inspiratie

Mijn kennis deel ik dagelijks met werkveroveraars, loopbaanprofessionals, selecteurs, HR-adviseurs, bureau- en corporate recruiters en vacaturehouders via mijn visuals, video’s, LinkedIn Live uitzendingen, checklists, blogs, columns en artikelen in het vakblad en via social media, de landelijke pers en op radio en tv. Laat je hier inspireren!

Of ga direct naar Dé Solliciteren via LinkedIn Checklist

‘Solliciteren naar werkgeluk, zo vind je én kies je het beste je nieuwe werk’

Bestel nu mijn nieuwste boek ! En meld je hier aan voor de online Masterclass Solliciteren naar werkgeluk op zaterdag 19 november. Aan de Masterclass zijn geen kosten verbonden.