Alle artikelen

Nu zichtbaar zijn, straks nieuw werk!

Aaltje Vincent
Geschreven door: Aaltje Vincent Datum: 22 mei 2018 Categorieën: Jobmarketing 3.0, LinkedIn, Netwerken

Open Masterclass Jobmarketing 3.0

Als ik het over Jobmarketing 3.0 heb, dan praat ik over: wanneer ben je ‘klaar’ voor nieuw werk? Hoe neem je zelf het heft in handen om nieuw werk te veroveren? Hoe maak jij jezelf écht zichtbaar in jouw vakmanschap? Hoe bouw je aan een netwerk voor nu en de rest van je werkleven? Hoe zet je social media in? En wat zijn de do’s & don’ts? Enzovoorts, enzovoorts…

De clue is dat als je vandaag of ooit nieuw werk wilt veroveren, je nu zichtbaar moet zijn.

Als je mij kent of al wat langer volgt, dan weet je dat ik dag in, dag uit met enorm veel plezier en nieuwsgierigheid bezig ben met al het nieuws rondom arbeidsmarkt, werving-en-selectie, recruitment, economie, loopbaancoaching en solliciteren. Dit deel ik met hetzelfde plezier in mijn dagelijks werk met individuele cliënten, opdrachtgevers en groepen. En ook in blogs, op social media, in de pers en natuurlijk in mijn boeken. Daardoor diende zich als vanzelf ook de 3.0-versie van mijn boek ‘Jobmarketing’ aan, dat gaat over de totale integratie van on- en offline zichtbaar zijn en werk veroveren.

Kennis delen is voor mij een feestje. En dat is precies waarom ik zo ontzettend graag een Open Masterclass geef. Zaterdagmiddag 23 juni is zo’n feestje voor mij. Dan deel ik drie uur lang het nieuwste van het nieuwste als het gaat om solliciteren. Van jong tot oud, van praktisch tot theoretisch opgeleiden, van werkveroveraar tot loopbaanprofessional… echt iedereen is welkom. De beste tips en adviezen uit álle boeken die ik tot nu toe geschreven heb, schotel ik je in vliegende vaart in één middag voor. Wil je weten hoe je jezelf op de kaart zet bij het solliciteren? Dan moet je erbij zijn! Zie ik je dan?

Meer info en ticketverkoop

Bonus! Iedere bezoeker krijgt mijn boek ‘Jobmarketing 3.0’ als naslagwerk cadeau, net als een link naar een videosollicitatietool, zodat je thuis je eigen videosollicitatie kunt oefenen! Dit is een unieke kans om on-demand videosolliciteren zelf te ervaren.

Meld je aan!

Wil jij ook een aanbeveling schrijven of een review op Springest achterlaten?

Review op Springest
Springest logo 9.5
Meld je aan voor Nu zichtbaar zijn, straks nieuw werk!
Schrijf een aanbeveling voor Nu zichtbaar zijn, straks nieuw werk!
Uw gegevens
Uw aanbeveling

Bedankt voor uw aanbeveling!