Alle artikelen

Laat zien wat je zoekt!

Geschreven door: Aaltje Vincent Datum: 05 november 2012 Categorieën: Jobmarketing 3.0, LinkedIn, Netwerken

‘Jobmarketing 2.0’ is vers van de drukpers, praktisch, compleet en actueel! De kern van Jobmarketing is dat de mensen die nu het werk doen dat jij wilt doen, het eerst weten dat er een nieuwe collega gezicht wordt.

Het is mijn vijfde boek in vijf jaar tijd, een periode van turbulente ontwikkelingen in het veroveren van nieuw werk. Jobmarketing 2.0 helpt werkzoekers stap-voor-stap hoe snel nieuw werk te veroveren. Met veel praktische voorbeelden anno 2012, zoals cv’s, samenvattingen en oefeningen. En het geeft bij iedere stap de handvatten hoe LinkedIn, Twitter en Facebook hierbij helpen om jezelf zichtbaar te maken.

Vakcollega’s, P&O-ers, recruiters, uitzend-, detacherings- en werving- & selectiebureaus zijn juist via social media op zoek naar nieuwe medewerkers. Zorg ervoor dat zij jou en je vakmanschap kennen, zowel in netwerken ‘in het echte leven’ als op social media. Leer bijvoorbeeld hoe je een 15-seconden-cv/profiel maakt en effectief inzet. Nieuw werk veroveren = Jobmarketing en social media!

Op 30 november is de boeklancering, exclusief voor loopbaanprofessionals, bij mijn uitgever Unieboek | Het Spectrum in Houten. Ben je werkzoekend, dan maak je ook kans om erbij te zijn! Doe mee met de actie voor werkzoekers.

Wil jij ook een aanbeveling schrijven of een review op Springest achterlaten?

Review op Springest
Springest logo 9.5
Meld je aan voor Laat zien wat je zoekt!
Schrijf een aanbeveling voor Laat zien wat je zoekt!
Uw gegevens
Uw aanbeveling

Bedankt voor uw aanbeveling!