Alle artikelen

De beste LinkedIn PROFIEL update ooit!

Geschreven door: Aaltje Vincent Datum: 14 augustus 2018 Categorieën: Je cv, LinkedIn

De geweldigste LinkedIn profiel verbetering ooit voor als je meerdere banen bij een en dezelfde werkgever hebt of hebt gehad! Geldt dit voor jou? Lees dan verder!

Toen ik in 2009 startte met mijn masterclasses Jobmarketing bij grote organisaties in reorganisatie, zoals banken, verzekeraars en ministeries, ontmoette ik natuurlijk vele werkzoekers die er meerdere functies hadden vervuld. Als je die stuk-voor-stuk op LinkedIn zet wordt het een lange rij. Daarom gaf ik in mijn coaching vaak het maatwerkadvies om meerdere functies in één werkervaringsgedeelte te noemen.

En nu, nu heeft LinkedIn er een mooie oplossing voor, je ziet het op de afbeelding. Alle functies compact bij elkaar op zo’n manier dat je werkgever daarvoor ook eerder zichtbaar is.

LinkedIn verandert met grote regelmaat, maar deze nieuwe optie in het profileren vind ik super!!

Deze nieuwe optie komt binnen enkele weken naar je toe! En het mooiste is dat LinkedIn deze aanpassing voor jou doet: het gaat dus vanzelf, je hoeft er niets aan te doen. Lees meer profieltips in het blog van LinkedIn https://blog.linkedin.com/2018/august/6/make-your-experience-stand-out-with-the-new-linkedin-experience-

En je weet, als je LinkedIn in het Engels gebruikt kun je alle nieuwe opties altijd eerder gebruiken.

Ben je loopbaanadviseur en wil je dat jouw cliënten zich optimaal profileren op LinkedIn, inclusief al hun onbewuste bekwaamheden? Doe dan de LIVE cv-coachingstraining op 26 september van 9.00 tot 13.00 uur.

Voor sollicitanten: wil jij graag een topcoach voor je cv die al je onbewuste bekwaamheden boven tafel krijgt en samen met jou een cv maakt dat je uitnodigingen oplevert? Boek dan een individuele intensieve cv- en LinkedIn sessie bij mij.  

Wil jij ook een aanbeveling schrijven of een review op Springest achterlaten?

Review op Springest
Springest logo 9.5
Meld je aan voor De beste LinkedIn PROFIEL update ooit!
Schrijf een aanbeveling voor De beste LinkedIn PROFIEL update ooit!
Uw gegevens
Uw aanbeveling

Bedankt voor uw aanbeveling!