Alle podcasts

Decide for Impact Podcast | Succesvol ondernemen en groeien zonder personeel

Categorie: Algemeen

Erno Hannink in gesprek met Aaltje Vincent. Aaltje is de grondlegger van de succesvolle Jobmarketing 3.0 methode in het solliciteren. Al decennialang kent zij de weg van de sollicitant door en door. Ook ontwikkelde zij Candidatemarketing [inmiddels Candidate Experience 3.0, red.], voor het optimaal omgaan met sollicitanten door selecteurs.

Erno Hannink: “Aaltje heeft meer dan 82.000 boeken verkocht, meer dan 2.300 vakcollega’s getraind in haar advanced trainingen en in haar masterclasses meer dan 28.000 professionals geïnspireerd in het zetten van nieuwe stappen.

We hadden dit gesprek in haar workshopruimte in Almere. Ze heeft hier een ideale combinatie gecreëerd om vanuit huis te werken naast dat ze veel onderweg is voor presentaties en masterclasses.

We praten over haar ontwikkeling van werknemer naar ondernemer. Ze is een zelfstandige zonder mensen in dienst maar ze schakelt wel meerdere freelancers in. Hiermee heeft ze haar eigen ideale situatie neergezet. Geen zorgen van personeel en alle aandacht voor het werk dat zij het allerleukste vindt.

Ze maakt continu duidelijke keuzes over wat ze wil bereiken. Belangrijker nog; ze onderneemt ook directe actie om dit te bereiken. Benadert actief mensen waar ze voor en mee wil werken.

Een zelfbewuste ondernemer die groeit, al is dat niet in het aantal medewerkers te meten.

Veel plezier met de inzichten van Aaltje.”

Beluister deze podcast van Erno Hannink over ondernemen

Wil jij ook een aanbeveling schrijven of een review op Springest achterlaten?

Review op Springest
Springest logo 9.5
Meld je aan voor Decide for Impact Podcast | Succesvol ondernemen en groeien zonder personeel
Schrijf een aanbeveling voor Decide for Impact Podcast | Succesvol ondernemen en groeien zonder personeel
Uw gegevens
Uw aanbeveling

Bedankt voor uw aanbeveling!