Alle podcasts

De Werkprofessor | Zo trek je nieuwe werknemers aan met een unieke vacature

Categorie: Candidate Experience

Een doorsnee vacaturetekst is niet meer voldoende om werknemers te trekken, zegt sollicitatie-expert Aaltje Vincent in de nieuwste aflevering van podcast De Werkprofessor. De huidige medewerkers zijn jouw belangrijkste ambassadeurs. Laat hen vertellen waarom het zo leuk is om bij jouw bedrijf te werken.

De arbeidsmarktkrapte lijkt maar niet op te houden. Waar in 2019, voor het uitbreken van de coronapandemie, de verhouding nog lag rond de 67 vacatures per 100 werklozen, stonden in het derde kwartaal van 2023 er nog 114 vacatures open per 100 werklozen.

Deze week in de podcast De Werkprofessor is Aaltje Vincent te gast. Zij is auteur van 12 toonaangevende boeken over solliciteren, waarvan er meer dan 100.000 exemplaren verkocht zijn. Als deskundige op het gebied van sollicitaties kent zij de ins en outs van het sollicitatieproces als geen ander. Haar expertise reikt niet alleen tot de kant van de sollicitant, maar strekt zich ook uit naar werkgevers, waarbij zij inzicht biedt in hoe om te gaan met dit cruciale aspect van de professionele wereld.

Wat is laaghangend fruit dat door werkgevers nog steeds niet geplukt wordt? En ook: waarom is het zo moeilijk?

Beluister deze podcast van De Werkprofessor

Wil jij ook een aanbeveling schrijven of een review op Springest achterlaten?

Review op Springest
Springest logo 9.5
Meld je aan voor De Werkprofessor | Zo trek je nieuwe werknemers aan met een unieke vacature
Schrijf een aanbeveling voor De Werkprofessor | Zo trek je nieuwe werknemers aan met een unieke vacature
Uw gegevens
Uw aanbeveling

Bedankt voor uw aanbeveling!