Een cadeautje voor mijn trouwe lezers en volgers:

Je kunt de eerste  20 bladzijden van mijn boek ‘Solliciteren naar werkgeluk’ lezen. Ik wens je veel succes met nieuw werk veroveren!

Download hier jouw leesexemplaar van het boek ‘Solliciteren naar werkgeluk, zodat jij je optimaal kunt voorbereiden om nieuw werkgeluk te veroveren!

In ‘Solliciteren naar werkgeluk, zo vind én kies je het beste je nieuwe werk’ helpt Aaltje werkzoekenden én werknemers slim en succesvol te solliciteren naar een baan waar ze écht gelukkig van worden.

Aaltje Vincent is een toonaangevend expert in Jobmarketing met ruim dertig jaar ervaring in het vakgebied. Ze deelt hierover als spreker, trainer en coach en in de landelijke pers en op radio en tv. Ze heeft al meer dan 100.000 boeken verkocht en is auteur van de bestsellers Jobmarketing, Jobmarketing 2.0, Jobmarketing 3.0, Jobmarketing 3.0 Werkboek, Solliciteren via LinkedIn, Het grote sollicitatiewerkboek en Sollicitatiegesprekken doe je zo.

Over Jobmarketing 3.0:
‘In dit zeer goed leesbare boek laat Aaltje Vincent je aan de hand van concrete voorbeelden zien hoe het wel en hoe het niet moet. […] Een zeer goed hulpmiddel voor iedereen die in meer of minder mate op zoek is naar een (nieuwe) baan.’ Managementboek

‘Een klassieker. […] De eerste eyeopener is al dat een vacature een levenscyclus heeft: van het ontstaan van de vacature (vaak in het hoofd van een persoon) tot de vervulling ervan.’ Het Financieele Dagblad

Of je nu direct of later je ideale baan voorbij ziet komen, jij bent op elk moment voorbereid. Klaar voor de start? Aan de slag!