Alle boeken
werk vinden met social media

Werk vinden met Social media

4e druk, januari 2013

Dit boek is niet meer leverbaar. Het werd opgevolgd door mijn boek ‘Werk vind je met social media’. Wist je dat in de eerste druk nog een hoofdstuk aan Hyves gewijd was? Dat is later vervangen door het hoofdstuk ‘Solliciteren via social media, de valkuilen’.

Voor het vinden van een (nieuwe) baan zijn social media onmisbaar. Aaltje Vincent, auteur van de bestsellers Jobmarketing 2.0 en Solliciteren via LinkedIn, neemt je mee in alle stappen van het wervings- en selectieproces en hoe men daarbinnen met social media werkt. Na het lezen van Werk vinden met social media weet je hoe je slim gebruik kan maken van deze media om de ideale baan te vinden en om gevonden te worden voor jouw ideale baan. Werk vinden met social media geeft antwoord op vragen als:

* Hoe maak je jezelf zichtbaar?
* Hoe om te gaan met privacy?
* Hoe gebruiken recruiters social media?

Aaltje Vincent is een ervaren loopbaanprofessional, toonaangevend expert in jobmarketing en trainer van werkzoekers en loopbaanprofessionals. Binnen het loopbaanvak ligt haar uitgesproken passie in het begeleiden en trainen van mensen die, nadat ze weten wat ze zoeken, dit nieuwe werk willen vinden.

Wil jij ook een aanbeveling schrijven?
Schrijf een aanbeveling voor Werk vinden met Social media
Uw gegevens
Uw aanbeveling

Bedankt voor uw aanbeveling!