Alle boeken

Het grote sollicitatiewerkboek

5e druk, mei 2018 Bestellen

Solliciteren anno nu is een strijd op topniveau die je met vele anderen aangaat. ‘Het grote sollicitatie werkboek’ dat in voorjaar 2014 is verschenen, begeleidt je tijdens dit proces. Met theorie, checklists, praktijkvoorbeelden, de social media (LinkedIn, Twitter en Facebook), valkuilen en tips uit mijn jarenlange ervaring.

Ik neem je stap-voor-stap mee in praktische invuloefeningen en opdrachten zodat jij het werk vindt dat nu bij jou past. Het werkboek wordt daarmee een uniek en persoonlijk document, voor nu en de rest van je werkende leven.

Het grote sollicitatiewerkboek wordt niet meer uitgegeven. Je kunt mogelijk nog wel een tweedehands exemplaar bemachtigen via bol.com. In augustus 2020 verschijnt er een geweldige opvolger van dit boek!

Wil jij ook een aanbeveling schrijven?
“Aaltje is een groot voorbeeld voor mij. Zij is professioneel, to the point, no nonsense, een vakvrouw met enorm veel up to date kennis en ervaring die ze duidelijk zonder opschmuk, met bezieling en de nodige humor brengt.” Otteline Asselbergs, loopbaancoach
candidate experience Training bij Aaltje Vincent sollicitatie werkboek
Schrijf een aanbeveling voor Het grote sollicitatiewerkboek
Uw gegevens
Uw aanbeveling

Bedankt voor uw aanbeveling!