Alle sessies

Round Table Jobmarketing 3.0

Aaltje Vincent

Het doel van de Round Table Jobmarketing 3.0 is elkaar informeren, inspireren en van elkaar leren als het gaat om hoe jij als loopbaanprofessional het meest van betekenis kunt zijn voor jouw cliënt. Eerder organiseerde ik al Round Tables over Candidate Experience 3.0 en nu doe ik dit voor loopbaanprofessionals die nog geen trainingen bij mij hebben gevolgd en dus de Jobmarketing-3.0-methode nog niet kennen.

De Round Table Jobmarketing 3.0 organiseer ik speciaal (en alléén) voor loopbaanprofessionals die nog niet eerder een training in Jobmarketing bij mij hebben gevolgd.* Het gaat hier puur om elkaar vanuit de praktijk te inspireren en om van elkaar te leren. Deelname aan deze Round Table is gratis.

Deze Round Table vindt plaats op woensdag 7 juli a.s. van 9:30 tot 11:00 uur (de Round Tables van 19 mei en 16 juni zijn vol). Nadat we jouw aanmelding hebben ontvangen, sturen wij jou de link naar de Zoom-sessie toe. De meeste van mijn Round Tables zitten altijd in no-time vol, dus wacht niet te lang met aanmelden. Vol is vol. Graag tot 7 juli!

 

* Wil je als oud-deelnemer aan de Advanced Jobmarketing 3.0 Training leren van of geïnspireerd worden door collega-loopbaanprofessionals? Dat kan in de intervisiesessies die ik daarvoor organiseer.

Wil jij ook een aanbeveling schrijven of een review op Springest achterlaten?

Review op Springest
Springest logo 9.5
Meld je aan voor Round Table Jobmarketing 3.0
Schrijf een aanbeveling voor Round Table Jobmarketing 3.0
Uw gegevens
Uw aanbeveling

Bedankt voor uw aanbeveling!