Alle sessies

Round Table Jobmarketing 3.0

Aaltje Vincent

Het doel van de Round Table Jobmarketing 3.0 is elkaar informeren, inspireren en van elkaar leren als het gaat om hoe jij als loopbaanprofessional het meest van betekenis kunt zijn voor jouw cliënt. Eerder organiseerde ik al Round Tables over Candidate Experience 3.0 en nu doe ik dit voor loopbaanprofessionals die nog geen trainingen bij mij hebben gevolgd en dus de Jobmarketing-3.0-methode nog niet kennen.

De Round Table Jobmarketing 3.0 organiseer ik speciaal (en alléén) voor loopbaanprofessionals die nog niet eerder een training in Jobmarketing bij mij hebben gevolgd.* Het gaat hier puur om elkaar vanuit de praktijk te inspireren en om van elkaar te leren. Deelname aan deze Round Table is kosteloos.

Deze Round Table vindt live plaats op vrijdag 2 september van 14:00 tot 16:00 uur, in mijn werkstudio in Almere. Nadat we jouw aanmelding hebben ontvangen, sturen wij jou de routebeschrijving toe. De meeste van mijn Round Tables zitten altijd in no-time vol, dus wacht niet te lang met aanmelden. Vol is vol.

Graag tot 2 september!

“Een Round Table waar je 1,5 uur "AAN" staat, luistert, ervaringen uitwisselt, kennis deelt en dat online. Dank allemaal voor jullie waardevolle input en inspiratie - Aaltje in het bijzonder, top TOP! ” Paula Kager

Wil jij ook een aanbeveling schrijven of een review op Springest achterlaten?

Review op Springest
Springest logo 9.5
Meld je aan voor Round Table Jobmarketing 3.0

Schrijf een aanbeveling voor Round Table Jobmarketing 3.0
Uw gegevens
Uw aanbeveling

Bedankt voor uw aanbeveling!