Alle sessies

Online coaching of intervisie

Aaltje Vincent

Heb jij een hulpvraag waarbij je geholpen wilt worden bij het veroveren van nieuw werk? Wil je intervisie op jouw vak als loopbaanprofessional of recruiter? Je kunt nu een online coachings- of intervisiesessie boeken. Via Zoom, Skype of Facetime heb je een uur lang mijn onverdeelde aandacht en geef ik je tips en handvatten waarmee je écht het verschil kunt gaan maken. Als het gaat om coaching op nieuw werk veroveren is de enige voorwaarde dat je mijn boek ‘Jobmarketing 3.0’ gelezen hebt. Let op: voor cv- of LinkedIn-coaching is deze sessie te kort. Graag verwijs ik je dan naar de individuele cv- en LinkedIn-coaching. Deze kan ik desgewenst wel online geven (duur hiervan is een dagdeel).

Een online* sessie van één uur bedraagt 250 euro exclusief btw (302,50 euro inclusief btw). Wanneer je op ‘Aanmelden’ klikt, vul dan bij opmerkingen een aantal data- en tijdsuggesties in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak met je in te plannen.

* Goed om te weten in verband met het Coronavirus!
Spreek je liever LIVE af? Dat kan, vermeld dit dan duidelijk op je aanmeldformulier. Alle 1-op-1 afspraken kan ik zowel LIVE als online (via Zoom of Skype) doen, omdat ik in mijn zeer ruime werkstudio aan huis zowel bij de ontvangst, de koffie als het gesprek ruim 2 meter afstand kan houden. 

Heb je behoefte aan meer begeleiding? Bekijk dan eens de mogelijkheden van mijn individuele cv- en LinkedIn-sessie of outplacementbegeleiding.

“De kracht van de "Aaltje Vincent methode" van Jobmarketing is de duidelijkheid en ééndimensionaliteit ervan. Ik ben ervan overtuigd, dat als je haar richtlijnen volgt, je het snelst de leukste baan in de buurt vindt die ook nog goed betaalt. Het is hard werken geblazen en je moet kunnen incasseren, maar dan heb je ook wat!” Josje Groenendaal, loopbaanadviseur

Wil jij ook een aanbeveling schrijven of een review op Springest achterlaten?

Review op Springest
Springest logo 9.5
Meld je aan voor Online coaching of intervisie
Schrijf een aanbeveling voor Online coaching of intervisie
Uw gegevens
Uw aanbeveling

Bedankt voor uw aanbeveling!