Alle sessies

Jubileum Masterclass Aaltje Vincent

Jubileum Masterclass voor loopbaan-, re-integratie- en arbeidsmarktprofessionals: LinkedIn, wat laat je zien als sollicitant?

Ik vier dit jubileum graag met je! In de online Masterclass neem ik je mee in zichtbaarheid op LinkedIn en het laten zien van vakmanschap. Kandidaten hebben jou als loopbaan-, re-integratie- en arbeidsmarktprofessional hierbij hard nodig. Ik deel waardevolle kennis en tips die je meteen in de praktijk kunt toepassen.

Ik zie je graag online op zaterdag 18 juni van 10:00 – 11:00 uur.

Deelname is kosteloos. Na aanmelding ontvang je een mail met een Zoomlink voor de Masterclass. Er wordt geen opname gemaakt, dus zorg dat je aanwezig bent. Ik kijk er naar uit en zie je graag de 18e!

““Aaltje Vincent is als een bruistablet in een glas water. Haar kracht zit in haar vaste overtuiging dat ieder mens talent heeft. Zij beheerst de kunst dit talent bloot te leggen om het vervolgens te ‘vermarkten’. Door haar praktische instelling kan zij mensen die in hun werk vastlopen écht helpen. Dat doet ze met onweerstaanbare passie en vastberaden ijver. Heel knap. Zo goed zelfs, dat ze een enorme schare bewonderaars heeft – waaronder mij – die met haar hulp in een droombaan terechtkomt.”” Frank Blaauboer

Wil jij ook een aanbeveling schrijven of een review op Springest achterlaten?

Review op Springest
Springest logo 9.5
Schrijf een aanbeveling voor Jubileum Masterclass Aaltje Vincent
Uw gegevens
Uw aanbeveling

Bedankt voor uw aanbeveling!