Alle sessies

Online intervisie voor loopbaanprofessionals

Online intervisie voor iedere oud-deelnemer van de Advanced Jobmarketing Training! Deze intervisiesessies houden we met elkaar op vier maandagmiddagen verdeeld over vier maanden. Je kunt dus online gewoon vanaf je eigen werkplek deelnemen. We coachen elkaar, houden elkaar scherp én we inspireren elkaar.

De eerste groep Jobmarketing 3.0 alumni-loopbaanprofessionals hebben de intervisie afgerond. Het was een feestje om met deelnemers aan de Advanced Jobmarketing Training voor Loopbaanprofessionals van 1, 8 en 14 jaar geleden te werken.

Angelique de Kruijff, deelnemer uit 2006, op Instagram: “Ik volg Aaltje Vincent al sinds 2006 en met deze expert en twee andere vakvrouwen heb ik ‘Jobmarketing 3.0 Intervisie’ gevolgd. Erg waardevol om met elkaar cv’s en LinkedIn-profielen van kandidaten te bespreken, tips te ontvangen en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt met elkaar te delen.”

Het is meer dan alleen intervisie, het is ook actuele bijscholing. Dat zeiden de deelnemers uit de eerste intervisiegroep. En dat is natuurlijk super!

Graag organiseer ik weer een intervisiecyclus voor een volgende groep alumni. Vier intensieve online bijeenkomsten voor maximaal vier deelnemers. Je sluit de intervisiecyclus af met een certificaat van deelname.

Ik geef deze intervisie vier maandagmiddagen van 13:30 tot 15:30 uur. Deze sessies op maandagmiddag vinden één keer per maand plaats. We ontmoeten elkaar online via Zoom. Je investering voor deze intervisiecyclus van vier sessies is 485 euro excl. 21% btw.

De volgende data zijn 19 april, 17 mei, 14 juni en 5 juli.

Pak deze unieke kans om jezelf bij te scholen en je cases in te brengen. Samen met de andere deelnemers en met mij wordt jouw Jobmarketing-3.0-vakmanschap in een kleine besloten groep weer helemaal up-to-date. Zo kun je je kandidaten nog slimmer & sneller nieuw werk laten veroveren.

Meld je snel aan. Vol is vol!

“Ik heb de intervisiesessies Jobmarketing 3.0. gevolgd onder leiding van Aaltje Vincent. Als doorgewinterde professional weet zij dit als geen ander te leiden. We zijn dieper in de materie van Jobmarketing 3.0. gedoken en hebben veel ervaring, tips en tricks uit de dagelijkse praktijk met elkaar gedeeld. Ik kreeg antwoord op prangende vragen en kon dit direct toepassen in mijn trajecten. Een aanrader om in deze tijd online bij elkaar te komen en stil te staan bij je vak als loopbaanprofessional.” Cindy Frieswijk

Wil jij ook een aanbeveling schrijven of een review op Springest achterlaten?

Review op Springest
Springest logo 9.5
Meld je aan voor Online intervisie voor loopbaanprofessionals
Schrijf een aanbeveling voor Online intervisie voor loopbaanprofessionals
Uw gegevens
Uw aanbeveling

Bedankt voor uw aanbeveling!