De Advanced Jobmarketing Training voor Loopbaanprofessionals is inmiddels al vijftien jaar een begrip. Dat wil ik graag vieren en dat is de reden voor mij om voor loopbaanprofessionals het seminar ‘De uitdagingen van de loopbaanprofessional in 2022’ te organiseren. Dus of je nu wel of niet deze training bij mij hebt gevolgd: ik nodig jou als loopbaanprofessional graag uit om deel te nemen!

Ik neem je mee in de drie posities die jij en jouw cliënten anno 2022 kunnen kiezen:

  • op de arbeidsmarkt anno 2022; hoe kiest jouw cliënt doorvoeld zijn unieke positie?
  • als loopbaanprofessional – welke positie kies jij op welk moment met jouw cliënt, wat werkt?
  • als sollicitant – de nieuwste selectie ontwikkelingen; welke positie kiest jouw cliënt in het proces?

Dit seminar is speciaal voor Loopbaanprofessionals in de middag van vrijdag 26 november 2021.

Ik zou het geweldig vinden als je erbij bent!

Programma

13:00 – 13:30 uur Inloop en ontvangst met koffie en thee
13:30 – 13:35 uur Opening – Aaltje Vincent
13:35 – 14:35 uur Nieuwste ontwikkelingen en ‘Van ontslag naar omslag’ – Aaltje Vincent
14:35 – 15:00 uur Netwerkpauze
15:00 – 15:45 uur Arbeidsmarkt anno 2022 – Paulien Wilde
15:45 – 16:30 uur De loopbaancoach van de toekomst – Roeland van Laer
16:30 – 16:40 uur Vragen
16:40 uur Borrel

Over de sprekers

Aaltje on stage – Van ontslag naar omslag

Ik neem je mee in de nieuwste ontwikkelingen die impact hebben op ons dagelijks werk met onze cliënten, zoals de nieuwste preselectiemiddelen met assessments en video. Ook deel ik kort over Candidate Experience 3.0. Stuur mij ter voorbereiding de vragen die je hebt over het vak, zodat ik jou en je collega’s een waardevol seminar kan bieden. Daarnaast deel ik mijn persoonlijke verhaal met jou ‘Van ontslag naar omslag’.

Paulien Wilde – Recruiter on stage

In gesprek met Paulien Wilde, vooruitstrevend corporate recruiter bij de Gemeente Almere. Paulien vertelt over de nieuwste ontwikkelingen in de positie van jouw cliënt in het solliciteren. Zij deelt hoe de werving & selectie anno nu bij hen werkt en ook jij kan haar volop vragen stellen.

Over Paulien: Paulien heeft de leukste baan van de wereld, waarin zij al haar ideeën kwijt kan om dingen beter te doen, buiten de gebaande paden te denken en te treden en om zo innovatie te brengen. Dan is het resultaat van haar inspanningen ook nog eens dat mensen blij zijn. Kandidaten omdat ze de baan hebben, vacaturehouders omdat ze een nieuwe medewerker hebben gevonden, zij blij omdat er een goede match is. Met de goede mensen aan boord, met de juiste competenties, met skills die anno nu van belang zijn, kan haar organisatie zich verder ontwikkelen. Nergens zo’n grote diversiteit aan functies als bij een gemeente, nergens zoveel ruimte om echt jezelf te kunnen zijn, terwijl je ook nog eens werkt in een maatschappelijk waardevolle context.

Roeland van Laer – De loopbaancoach van de toekomst

Om de (sterk) veranderende arbeidsmarkt bij te houden zetten werkgevers hun (toekomstige) medewerkers centraler dan ooit. De loopbaancoach zet binnen deze ‘human centric aanpak’ de principes van de holistische vakbenadering in en werkt nauw samen met recruitment en HR. Zo komen zij samen tot een integraal model, dat een andere kijk op HRM vereist. Roeland neemt je mee in en deelt klinkende voorbeelden van ‘De loopbaancoach van de toekomst’.

Roeland van Laer is HR-strateeg en -expert. Hij vervulde diverse HR- en (recruitment)managementposities bij o.a. USG, St. Antonius Ziekenhuis, ING en Alliander. Roelands missie is om HR-, recruitment- en loopbaanprofessionals wakker te schudden en hen fundamenteel anders te laten kijken naar hun rol. Hij schreef hierover het toonaangevende boek Het einde van HRM. Roeland helpt organisaties nu met het ontwerpen en implementeren van innovatieve HR-strategieën en –oplossingen vanuit onafhankelijk adviesbureau Labor Redimo.

Interactie

Ik verheug me op veel interactie met jullie en jullie vragen. En natuurlijk is er ruim de tijd, vooraf, in de pauze en na afloop, om elkaar weer te ontmoeten!

Datum

Vrijdag 26 november 2021 van 13.30 tot 17.00 uur bij Landgoed De Horst in Driebergen, in een ruime theaterzaal. Natuurlijk houden we ons tijdens dit seminar geheel aan de RIVM-richtlijnen.

Investering

De investering voor dit seminar is € 185 euro. Dit bedrag is inclusief het zelf ervaren van de nieuwste preselectietools en het ontmoeten van vakgenoten, maar exclusief 21% btw.

Jobmarketing 3.0 Werkboek met korting

Als deelnemer kun je bij je aanmelding ook mijn nieuwste ‘Jobmarketing 3.0 Werkboek’ bestellen met 10% korting. Je hebt het boek dan binnen één werkdag in huis.

Aanmelden

Wil jij erbij zijn? Geweldig! Je kunt je hier direct aanmelden en betalen. Na afronding van je bestelling en je betaling, ontvang je binnen 10 minuten je factuur en je bevestiging.

Meld je hier aan voor het seminar Aanmelden

Meld je hier aan voor het seminar én koop het ‘Jobmarketing 3.0 Werkboek’ met 10% korting Aanmelden

Let op! Ontvang je geen bevestiging per e-mail? Check allereerst je spambox. Vind je daar ook geen factuur en bevestiging? Mail dan zo snel mogelijk mijn VA Irene Duinhoven via secretariaat@aaltjevincent.nl, dan lost zij dit voor je op.

Liever eerst een factuur?
Betaalt jouw werkgever je ticket en werkt deze niet met Ideal? Mail ons via secretariaat@aaltjevincent.nl dan je gegevens en je factuurgegevens. We sturen je werkgever dan een digitale factuur en we reserveren een plaatsje voor je!

Verhindering

Wij restitueren geen aangekochte tickets. Wanneer je onverhoopt verhinderd bent op 26 november, kun je het seminar in een kleine groep op een later tijdstip inhalen in mijn werkstudio. De andere sprekers zijn daar niet bij; ik deel dan namens hen. Deze datum bepalen wij in overleg.