Alle artikelen

Dé LinkedIn Profiel Checklist voor Solliciteren

Geschreven door: Aaltje Vincent Datum: 06 juli 2016 Categorieën: Arbeidsmarktklaar, Jobmarketing 3.0, LinkedIn

Dé ‘LinkedIn Profiel Checklist voor Solliciteren’ is er speciaal voor jou, voor als je nu nieuw werk wilt.

LinkedIn kent vele soorten van gebruik, voor je vakmanschap, voor marketing, voor sales / social selling, voor recruitment en voor in het solliciteren. Deze LinkedIn Profiel Checklist is speciaal gemaakt voor slim LinkedIn-gebruik in het solliciteren, bijvoorbeeld over hoe je je ‘huidige functie’ opneemt.

LinkedIn is aan verandering onderhevig, dus tijd voor een actuele versie juli 2016. Ik neem je mee in 17 stappen, van je foto – doorslaggevend! – tot en met de extra profielonderdelen, de LinkedIn-groepen en het opbouwen van een goed netwerk. Praktisch en compact, op 3 pagina’s A4.

Een netwerk met vakgenoten op LinkedIn werkt om het contact met hen te onderhouden en de ontwikkelingen in je vak te delen. Het ontstaan van een vacature kan zo’n nieuwe ontwikkeling zijn, zij weten dat het eerst.

Een netwerk met de selecteurs in jouw specifieke arbeidsmarkt in het MKB of grote bedrijven, zoals P&O / HR, directie, leidinggevenden en corporate recruiters, werkt om gevonden te worden. Evenals een netwerk bij de bemiddelingsbureaus, zoals intercedenten, W&S consultants en bureaurecruiters en headhunters en executive searchers.

DOWNLOAD de LinkedIn Profiel Checklist in pdf

5 jaar afbeelding 5

De bron voor deze checklist is het boek Solliciteren via LinkedIn, Aaltje Vincent & Jacco Valkenburg. Dit boek is sinds publicatie in 2009 een bestseller met een oplage van meer dan 23.000 exemplaren. Iedere druk is door ons geactualiseerd.

Dé meest actuele druk is de 15e druk van juli 2016.

Wil jij ook een aanbeveling schrijven of een review op Springest achterlaten?

Review op Springest
Springest logo 9.5
Meld je aan voor Dé LinkedIn Profiel Checklist voor Solliciteren
Schrijf een aanbeveling voor Dé LinkedIn Profiel Checklist voor Solliciteren
Uw gegevens
Uw aanbeveling

Bedankt voor uw aanbeveling!