De Advanced Jobmarketing Training voor Loopbaanprofessionals is inmiddels al vijftien jaar een begrip. Reden voor mij om het seminar ‘De uitdagingen van de loopbaanprofessional in 2022’ te organiseren voor iedereen die deze training ooit heeft gevolgd.

Ik neem je mee in de drie posities die jij en jouw cliënten anno 2022 kunnen kiezen:

  • op de arbeidsmarkt anno 2022; hoe kiest jouw cliënt doorvoeld zijn unieke positie?
  • als loopbaanprofessional – welke positie kies jij op welk moment met jouw cliënt, wat werkt?
  • als sollicitant – de nieuwste selectie ontwikkelingen; welke positie kiest jouw cliënt in het proces?

Dit seminar is speciaal voor oud-deelnemers aan de Advanced Jobmarketing Training voor Loopbaanprofessionals in de middag van vrijdag 26 november 2021.

Ik zou het geweldig vinden als je erbij bent!

Programma en informatie

Aaltje on stage

Ik neem je mee in de nieuwste ontwikkelingen die impact hebben op ons dagelijks werk met onze cliënten, zoals de nieuwste preselectiemiddelen met assessments en video. Stuur mij ter voorbereiding de vragen die je hebt over het vak, zodat ik jou en je collega’s een waardevol seminar kan bieden.

Recruiter on stage

In gesprek met Paulien Wilde, vooruitstrevend corporate recruiter bij de Gemeente Almere. Paulien vertelt over de nieuwste ontwikkelingen in de positie van jouw cliënt in het solliciteren. Zij deelt hoe de werving & selectie anno nu bij hen werkt en ook jij kan haar volop vragen stellen.

Interactie

Ik verheug me op veel interactie met jullie en jullie vragen. En natuurlijk is er ruim de tijd, vooraf, in de pauze en na afloop, om elkaar weer te ontmoeten!

Datum

Vrijdag 26 november 2021 van 13.30 tot 17.00 uur bij Landgoed De Horst in Driebergen, in een ruime theaterzaal. Natuurlijk houden we ons tijdens dit seminar geheel aan de RIVM-richtlijnen.

Investering

De investering voor dit seminar is € 185 euro. Dit bedrag is inclusief het zelf ervaren van de nieuwste preselectietools en het ontmoeten van vakgenoten, maar exclusief btw.

Jobmarketing 3.0 Werkboek met korting

Als deelnemer kun je bij je aanmelding ook mijn nieuwste ‘Jobmarketing 3.0 Werkboek’ bestellen met 10% korting. Je hebt het boek dan binnen één werkdag in huis.

Aanmelden

Wil jij erbij zijn? Geweldig! Je kunt je hier direct aanmelden en betalen. Na afronding van je bestelling en je betaling, ontvang je binnen 10 minuten je factuur en je bevestiging.

Meld je hier aan voor het seminar Aanmelden

Meld je hier aan voor het seminar én koop het ‘Jobmarketing 3.0 Werkboek’ met 10% korting Aanmelden

Let op! Ontvang je geen bevestiging per e-mail? Check allereerst je spambox. Vind je daar ook geen factuur en bevestiging? Mail dan zo snel mogelijk mijn VA Irene Duinhoven via secretariaat@aaltjevincent.nl, dan lost zij dit voor je op.

Liever eerst een factuur?

Betaalt jouw werkgever je ticket en werkt deze niet met Ideal? Mail ons via secretariaat@aaltjevincent.nl dan je gegevens en je factuurgegevens. We sturen je werkgever dan een digitale factuur en we reserveren een plaatsje voor je!

Verhindering

Wij restitueren geen aangekochte tickets. Wanneer je onverhoopt verhinderd bent op 26 november, kun je het seminar in een kleine groep op een later tijdstip inhalen in mijn werkstudio. Deze datum bepalen wij in overleg.